2017-09-12 21:59:44• hírek • Blikk.hu

Megszólalt L.L. Junior: békével zárul a Sztárban sztár botránya

Bocsánatot kért Janicsák Veca L.L. Ju­niortól! Ahogy arról a Blikk beszámolt, a Sztárban sztár műsorában L.L. Junior Raggamoffin II című számát dolgozta fel az énekesnő, ám a végeredményt a rapper felháborítónak nevezte.

– Sajnálom, hogy ez az egész ebbe az idejétmúlt paródiába ment át. Az akcentusa borzalmas volt – mondta a rapper.

– Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem, meg lettem szégyenítve én is és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket – mondta lapunknak Junior.

A harag azonban nem tartott sokáig, mivel Janicsák Veca már délelőtt elnézést kért a rappertől, illetve arra is kitért, hogy egyáltalán nem állt szándékában megbántani őt. Mindkét előadó a saját közösségi oldalán megosztott egy-egy közös fotót, amelyhez leírták, hogy megbeszélték a dolgokat, és szent a béke.

– Megesik, hogy a boci elesik... Juniorral megbeszéltük, hogy ez nem az én műfajom, és a jövőben jobb, ha nem váltok. Bocsánatot kértem, ha esetleg akaratomon kívül megbántottam. Galambpostával küldtem az olajágat és ő elfogadta, örömmel jelenthetem a béke ezúton megköttetett – írta Veca a fotó mellé.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: