2019-02-28 04:23:43• hírek • Blikk.hu

Megszólalt Curtis az elmaradt kolozsvári koncertről: ez történt pontosan

Újabb koncertet fújt le Curtis, de ezúttal nem ő mulasztott, mégis sokan támadják az elvonóról másfél hete szabadult rappert.

– Szervezési hiba történt, ezért nem tudunk fellépni Kolozsváron se én, se a BSW. De biztos vagyok benne, hogy aki kíváncsi lett volna a koncertre, az nem marad buli nélkül, utazunk még arra a környékre – ígérte Curtis, aki lapunkkal azt is megosztotta, pontosan mi történt a háttérben.
 

– Az ottani szervezők nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, vagyis nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget. Bizonytalanná váltak így a feltételek, ezért a menedzsmentem úgy döntött, hogy a BSW és az én koncertemet is lemondja – mesélte a rapper, akinek a fellépéseit az a menedzsment intézi, amelyik a Majka-bulikértis felel, így némi kötődés maradt a régi zenekarral, amelyből távoznia kellett.
 

– Sajnálom, hogy így alakult, szívesen mentem volna a kolozsváriakhoz – tette hozzá Curtis, de ezzel együtt azt is elmondta, sajnálja, hogy az elmaradt koncert ezúttal is elindított egy lavinát a kommentelők között. – Sokan támogatnak és drukkolnak, de még mindig bőven kritizálnak akkor is, ha rajtam kívülálló okból marad el egy koncert. Aki csak a hibát akarja meglátni, annak nehéz bármit is bizonyítani, mindig vannak olyan emberek, akik csak a bukásodra várnak.
 

A rapper egyébként sorra adja meg közösségi oldalán az újabb fellépésekidőpontját: úgy tűnik, a munkába temetkezik az elvonó után, ideje nagy részét pedig a stúdióban vagy menyasszonyával tölti.


Tovább bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: