2015-07-21 16:22:09• hírek • Szatmár.ro

Megszökött két kábítószer-függő a pszichiátriáról

A rácsok elmozdításával szökött meg egy testvérpár a Régi Kórház épületében található osztályról.

Az eset vasárnap este történt: 23 óra körül a 24 és 26 éves testvérpár az ablakon található rácsok eltávolításával előbb kijutott a kórház belső udvarára, majd onnan a környező lakóházak kertjei alatt távoztak a kórház közeléből. "A kórházban tevékenykedő biztonsági emberek semmit nem észleltek és nem is észlelhettek az akcióból, a két fiú szobatársa pedig egy erősen szenilis idős férfi volt - így ő sem szólt az őröknek vagy az ápolóknak" - nyilatkozta Constantin Demian, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sajtóreferense.

A Vocea Transilvaniei román nyelvű portál információi szerint a két fiú kábítószereket fogyasztott, az elvonási tünetek pedig agresszív viselkedésben nyilvánultak meg. Édesanyjuk emiatt kérte a pszichiátriára való beutalásukat.

A két szökevény egyébként filmekbe illő módszerekkel szabadult ki a kórteremből: egy kiskanál nyelével vésték ki a rácsokat a falból, hogy aztán kereket oldjanak. A fiúkat a rendőrök a nagyszülőknél találták meg és visszakísérték őket a pszichiátriára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: