2020-06-27 13:14:44• hírek • Bede Emőke

Megszökött egy szatmári rab. A rendőrök már nagy erőkkel keresik

Szombaton, 12 óra körül arról értesítették a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőséget, hogy egy rab megszökött a szatmári börtön egyik munkapontjáról - árulta el a hatóság szóvivője, Paula Gabor.

A szatmári börtön az esettel kapcsolatban közölte, a 25 éves Varga Marius egy külső, Szatmárnémeti területén található munkapontról szökött meg 11 óra 30 perc környékén.


Főbb ismertetőjegyei: 172 centiméter magas, sportos testalkat, fekete haj, barna szemek, jobb karján tetoválás látható. A férfi piros trikót, kék farmernadrágot és tornacipőt viselt szökése pillanatában. Amennyiben látta a szökött rabot, tárcsázza a 112-es segélyhívót, de bejelentést tehet a 0261/715.488 vagy 0261/715.489-es telefonszámok egyikén is. Utóbbiak közvetlenül a börtönnel kapcsolják majd össze a hívót. 



A büntetés-végrehajtási intézet jelzésére a lehetséges menekülési útvonalakat lezárták, a rab keresésére pedig számos rendőrségi, csendőrségi és határrendészeti egységet is kivezényeltek. A börtön vezetősége hangsúlyozza, hogy a külső munkapont elhagyása bűncselekménynek minősül, melyet a hatályos törvények értelmében 6 hónaptól 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetnek.


Varga Mariust minősített rablás miatt ítélték el, a börtönben 3 évet és 2 hónapot kellett volna eltöltenie.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: