2012-07-24 09:59:17• hírek • Póti Orsolya

Fedezni tudják a táborozók szállását vagy útiköltségét

Annak ellenére, hogy kevesen vettek részt a július 20-i jótékonysági koncerten, a szervezők meg vannak elégedve a begyűlt összeggel. Az összegből fedezhetik a táborozó gyerekek útiköltségét, vagy a szállást - tudtuk meg Brendli Mayától.

Július 20-án, péntek este a Szatmári Máltai Segélyszervezet jótékonysági koncertjének adott otthont a Református Gimnázium udvara. A rendezvény keretében szatmári, fiatal tagokból, főként diákokból álló zenekarok léptek fel és szórakoztatták a közönséget.

Színpadra lépett a Kölcsey Ferenc Főgimnázium néptánccsoportja, a Sigla zenekar, az Immanuel és a Str8 Up. A „The Phoenix Generation" koncertje technikai okok miatt elmaradt, de megígérték, a Partiumi Napokon fellépnek.

A Szatmári Máltai Segélyszervezet önkéntesei a koncertet a Szent József Központot látogató hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok javára rendezték. A belépőjegy eladásból begyűlt összegből szervezik meg a hagyományos nyári tábort augusztus 3-5. között.

Bár a koncerten kevesen vettek részt, az önkéntesek így is meg vannak elégedve a támogatással. „Összesen 400 lej gyűlt be a jótékonysági koncert során, ebből tudjuk fedezni a táborozók útiköltségét, vagy szállását. A koncerten résztvevők több belépőjegyet is váltottak, ugyanis az egyben tombola is volt" - mondta el Brendli Maya önkéntes a Szatmár.ro-nak.
A tombolán hat pizzát, egy könyvet, egy ékszereket sorsoltak ki a szervezetet támogató cégek felajánlásával.

A tábort idén is Büdössáron szervezik meg „A hónap gyermekei" elnevezésű akció keretében, melynek során kiválasztották a legjobb magaviseletű gyerekeket. Az önkéntesek idén közel 45 gyermekre számítanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: