2012-08-07 10:03:31• hírek • Szatmár.ro

BodyArt-tábort tartott a Primagym Máriavölgyén

Több mint harmincan vettek részt a táborban, ahol a test edzése mellett a résztvevők megtalálták a belső harmóniát is.

Természetközeli helyszínen, Máriavölgyén a hűs lombok árnyékában gyakorolták a hétvégén az egyik legmodernebb mozgásformának, a bodyArtnak különböző fajtáit az egészséges életmód elhivatott követői. A Romániába a Primagym Egészségközpont által behozott edzés különböző típusaiban mélyítették el tudásukat a tábor résztvevői: az alap bodyArtban, a dinamikus bodyArt Dynamic-ban és a kőkemény kardio-edzést jelentő bodyArt DeepWorkban.

A táborba az ország több pontjáról is érkeztek résztvevők, főleg azok a személyek, akik a szatmári bodyArt iskolában ismerkedtek meg a mozgásformával és vitték magukkal a tudást az egész országba, hogy segítsenek az embereknek az egészséges test és egészséges lélek harmóniájának kialakításában. 

A BodyART egyszerre ad erőt, rugalmasságot és állóképességet, javít a tartásunkon, emésztésünkön, formálja alakunkat, megnyugtat és gyógyít. Már a megnevezés is sokatmondó, kis kutakodás után kiderítjük, hogy a BodyArt a német Robert Steibacher és Alexa Lé által kifejlesztett tréning, melynek alapkoncepciója, hogy az ember test, lélek és szellem hármas egységet alkotja. Testünket megmozgatjuk a gyakorlatokkal, szellemi és lelki állapotunkra pedig pozitívan hat a tudatos légzés. A BodyArt előnye, hogy magába foglalja a meditációs és légzési technikákat, a gyógytornát valamint az erőtréninget egyaránt. Általa nemcsak fizikai-, de mentális teljesítményünk is fittebbé válik.

A deepWork az alapkoncepciót követve egy sokkal dinamikusabb mozgás, mely az egész testet megmozgatja - mondhatni, kicsit férfiasabb mozgásforma, amelyik segít a zsírégetésben és az alakformálásban is.

A Primagym csapata a hétvégi tábor nagy sikerére való tekintettel tervezi, hogy a késsőbbiekben is szervezni fognak hasonló táborokat. 

BodyArt Camp-et szerveztek Máriavölgyén

BodyArt Camp-et szerveztek Máriavölgyén

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: