2009-01-20 15:42:12• hírek • Szatmár.ro

Megszentelték az óvodát

Január 20-án délelőtt a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont óvodájában járt Nm. Ft. Schönberger Jenő, aki megtekintette az elmúlt évben végrehajtott felújításokat és megszentelte a termeket.

 

Ahogyan azt Ádámkó István, a Hám János Iskolaközpont igazgatója elmondta, csak összefogással sikerülhetett mind az óvoda ebédlőjét, mind annak dísztermét színvonalasan felújítani és ez utóbbit multifunkcionális teremmé átalakítani, valamint a nyílászárókat kicserélni.

Ezért köszönet illeti mindazokat, akik részt vettek ezek megvalósításában. A munkálatokat a Szatmári Római Katolikus Püspökség és a Hám János Iskolaközpont közösen finanszírozta. Az elmúlt év fontos hozadéka ugyanakkor, hogy az óvoda két új csoportot is indíthatott, egy magyar és egy német nyelvű csoportot.

A termek megtekintését követően Schönberger Jenő püspök úr megszentelte az óvoda minden helyiségét, majd - a gyerekek nagy örömére - minden csoportot meglátogatott. A kicsik örültek, hogy együtt imádkozhattak a püspök atyával, és boldogan mutatták meg legújabb játékaikat, amelyekkel immár az e célra is kialakított díszteremben is játszhatnak.

Nm. Ft. Schönberger Jenő az óvodások társaságában

Megszentelte az óvoda minden termét

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: