2012-04-03 19:26:39• hírek • Szatmár.ro

Olimpia FC: megvan a négyből négy

Második hazai és negyedik tavaszi idénybeli meccsét is megnyerte az Olimpia.

A harmadik ligás bajnokság hétközi fordulójában hazai pályán léptek pályára az aranylábú fiúk. Az ellenfél a Brassó megyei Tatrang volt, az a csapat, amelyik az őszi idényben odahaza 2-1-re verte a szatmáriakat. A mintegy 1500 néző előtt lejátszott meccsen Csík Tibi fiai törlesztettek, begyőjtve a három pontot és az idény eddig lejátszott meccseihez hasonlóan gólt sem kaptak.

Már az első húsz percben is voltak izgalmak, az Olimpia többször is nagyon közel állt a gólhoz. Előbb Muresan Florin fejese ment fölé és Zsiga szabadrúgása is csak kevéssel kerülte el a tatrangi kaput. Az első gólt Micas szerezte, ő szemfülesen csapott le a Marinas szabadrúgását követően a sorfalról lecsorgó labdára. Még a félidő előtt újabb találatot szerzett az Olimpia: Zsiga szögletét a védők közül előbújó Heil jutatta a kapuba. A második félidőben lazítottak a fiúk, nem erőltették a gólszerzést is, már a következő meccsre pihentek rá.

III. Liga, 19. forduló: Szatmárnémeti Olimpia - Tatrangi Unirea 2-0 (Micas 24., Heil 40.). Az Olimpia összeállítása: Suta - Mos, Muresan Fl., Heil, Homorozan, Molnar (Danila 75.), Micas (Botos 80.), Villand, Zsiga (Hanus 90.), Feier, Marinas (Gavrilescu 68.).

További eredmények:
Szászrégeni Avantul - Zalatnai CS 1-1, Besztercei Gloria II - Kolozsvári Sanatatea 0-1, Dési Unirea -Kolozsvári Universitatea II 1-1, Nyárádtői Unirea - Aranyosgyéresi Seso 1-2, Kolozsvári CFR II - Marosvásárhelyi FCM II 2-1, Brassói Corona - Zilahi FC 3-0, Szászfenesi Unirea - Jádi Vointa 2-1.

A következő forduló, péntek: Tatrang - Zalatna, Sanatatea - Szászrégen, Universitatea II - Beszterce II, Aranyosgyéres - Dés, Marosvásárhely II - Nyárádtő, Zilah - CFR II. Szombat: Jád - Brassó, Olimpia - Szászfenes.

Két góllal verte az Olimpia a Tatrangot

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: