2012-04-14 08:55:19• hírek • Szatmár.ro

Megszakadt a veretlenségi sorozat

A Brassói Corona elleni rangadón az utolsó percben kapott góllal vesztett az Olimpia.

A hét meccse tartó veretlenségi sorozat pénteken véget ért: a harmadik liga hatodik csoportjának rangadóján az első helyezett Brassói Corona a 90. percben lőtt góllal szerezte meg otthon a három pontot az Olimpia ellen. Ezzel egy másik tetszetős ténynek is búcsút mondhatunk: Suta kapus 758 perc után gólt kapott...

„Az a tény, hogy a lefújás előtti pillanatokban kaptunk egy fejesgólt, még csak jobban fájdalmassá teszi a vereséget, pedig a játék képe alapján megérdemeltünk volna egy döntetlent. Lehetőségek ugyan mindkét oldalon akadtak, de ez egy tipikus egygólos meccs volt, a brassóiak nem voltak jobbak, de elég volt egy pillanatnyi kihagyás. Semmi sincs még veszve, még van kilenc forduló, a fiúkat a következő meccsig lelkileg kell felrázni, mivel ez avereség azért demoralizálta őket" - nyilatkozta a meccs után Csík Tibor vezetőedző.

III. Liga, 21. forduló
: Brassói Corona-Szatmárnémeti Olimpia 1-0 (Ene 90.). Az Olimpia összeállítása: Suta - Mos, Muresan F., Micas, Heil, Molnar, Botos, Villand, Zsiga, Marinas, Feier. Játszott még: Glodean, Danila, Gavrilescu, Hanus.

További eredmények:
Zalatnai CS - Kolozsvári Sanatatea 0-0, Szászrégeni Avantul - Kolozsvári Universitatea II 0-0, Besztercei Gloria II - Aranyosgyéresi Seso 2-3, Dési Unirea - Marosvásárhelyi FCM II 5-2, Nyárádtői Unirea - Zilahi FC 0-2, Kolozsvári CFR II - Jádi Vointa 3-1, Szászfenesi Unirea - Tatrangi Unirea 3-1.


A kép illusztráció

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: