2016-06-22 00:14:02• hírek • Blikk.hu

Apja legendás darabjában játszik Bajor Imre lánya

Lassan két éve, hogy örökre elment hazánk egyik nagy nevettetője, Bajor Imre (†57), de biztos, hogy gyermekeiben tovább él. A nagylánya lelkében ráadásul még a színpadra is visszatérhet, Bajor Lili  ugyanis harmadéves színművészetis hallgatóként nemsokára kilép az iskolapadból a világot jelentő deszkákra.

A Színművészeti Egyetemről származó információink szerint a 20 éves lány nagyon tehetséges, olyannyira, hogy a legutóbbi vizsgaelőadásának bemutatója után szinte futótűzként terjedt a színészvilágban a híre, milyen jó alakítást nyújtott Lili a darabban.

Mégpedig nem is akármilyen darabban!

Lili ugyanis a Mágnás Miska női főszerepét játszotta, abban a műben, amelynek címszerepe édesapja, Bajor Imre egyik legendás színpadi alakítása. Nem is csoda, hogy a minap a fiatal lány éppen ebben a szerepben osztott meg egy képet édesapjáról a közösségi oldalán.

- Te vagy a Mágnás Miska Papa! És nagyon szeretném ha itt lennél! Boldog Apák napját! - írta a közösségi oldalára az édesapjáról és a Marcsát mellette alakító Oszvald Marikáról készült fotó mellé Lili, aki szintén Marcsa bőrébe bújt a vizsgaelőadáson.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: