2012-09-04 15:56:20• hírek • Szatmár.ro

Megyei tanácsosok fogadóórái az RMDSZ-nél

Több fórumon is elhangzott, hogy a lakosság valamilyen formában szeretné a kapcsolatot tartani az általuk megválasztott megyei tanácsosokkal, hogy ügyes-bajos dolgaikban segítséget nyújtsanak nekik vagy legalább irányt mutassanak.

Az RMDSZ szatmárnémeti és nagykárolyi szákházaiban (Mihai Viteazul utca 10, illetőleg Kölcsey utca 3.) az alábbi beosztás szerint találhatják meg a tanácsosokat.

Nagy Sándor minden hónap első szerdáján Nagykárolyban 12 és 14 óra között. Löchli Tündér minden hónap első hétfőjén várja a szatmárnémeti székházba 16 és 18 óra között azokat, akik tőle várnak segítséget. Kovács Mátét minden kedden 17 és 19 óra között érhetik el Szatmárnémetiben, míg Stier Pétert ugyanezen napokon 16 és 18 óra között. Szász Piroska minden hónap utolsó hétfőjén elérhető a szatmárnémeti székházban 15 órától, Draveczky Károly minden hónap utolsó keddjén pedig 16 órától.

Ugyanezen a napon 16 és 17 óra között dr. Barcza Dániellel beszélgethetnek az érdeklődők. Természetesen többen is vannak, akik a szatmárnémeti mellett a nagykárolyi székházban is fogadóórát tartanak.

Marginean Éva minden hónap első keddjén Szatmárnémetiben, míg csütörtökönként 16 és 17 óra között pedig Nagykárolyban lesz megtalálható. Gindele Imrét minden hónap első hétfőjén kereshetik12-től a nagykárolyi szákházban.  Arról, hogy Nagy Máriával és Kaizer Stefannal mikor és hol találkozhatnak, egy későbbi időpontban számolunk be.

Az esetleges változásokról a 0261-713566-os számon érdeklődhetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: