2013-05-14 13:45:38• hírek • Kocsis Zoltán

Megrúgta a ló, szörnyethalt

Mezőgazdasági munkálatok közben szörnyethalt egy vetési férfi hétfőn, miután megrúgta egy ló. A helyszínre érkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta.

Iosif N. egy falubelijével végezte a munkálatokat a faluhoz közeli mezőn, amikor a szekeret vontató egyik ló megijedt valamitől, megbokrosodott és megrúgta a férfit. A ló lába szerencsétlen módon pontosan az 55 éves férfi fejét találta el, aki a rúgástól azonnal összeesett.

Az áldozat olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők nem tudtak segíteni rajta: fél órás küzdelmük után Iosif N. elhunyt.

Bizarr módon alig két nap alatt ez a második eset, hogy Szatmár megyében - közvetlen vagy közvetett módon - egy ló okozza egy személy halálát. Vasárnap hajnalban egy 30 éves kisgércei férfi egy gazdátlan, az úttesten kószáló lovat ütött el személygépkocsijával.

A baleset következtében a fiatalember gépkocsija roncsainak foglyává vált. Mire a szakemberek a helyszínre értek, már csak a holttestét tudták kiszabadítani a vaskoporsóból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: