2020-07-22 07:50:37• hírek • Blikk.hu

Megrongálták L.L. Junior kisfiának sírját!

Részeg férfi törte össze az énekes elhunyt kisfiának sírhelyét. A rendőrök előállították a rongálót.

A tavaly szeptemberben tragikusan elhunyt kisfiú, Dávidka sírhelye a Fiumei úti sírkert egyik békés szegletében áll. L.L. Junior és családja tavaly temették el a kisfiút, akit azóta is mély fájdalommal gyászolna. A hófehér márvány sírkő májusban készült el, ahová azóta is gyakran járnak ki gyertyát gyújtani a rajongók.

Minden bizonnyal azt a férfit is a jó szándék vezette a kegyhelyhez, aki a hétvégén összetört néhány vázát, illetve ledöntötte a márványtömböt, amelyen Dávidka arcképe látható. A Ripost olvasójának beszámolója szerint a sírkert biztonsági őrei vették észre, hogy mit művel a férfi, ezért értesítették a rendőrséget.

„Szinte naponta járok ki a Fiumei úti sírkertbe, ahol az utam éppen a kisfiú sírja előtt vezet el. Mindig megállok ott egy pillanatra, mert számomra ez a márványsír jelképezi az élet igazságtalanságát. Többek mesélték ott, hogy a fickó tört-zúzott a sírnál. Imbolygott, néha meg is kapaszkodott a sírban. Állítólag egy fényképet akart csinálni a sírkőről, de amikor elővette a telefonját, megbotlott és ráesett Dávidka sírjára. Törtek a díszek, letört a sír teteje, majd a pasas szentségelni kezdett és megpróbált feltápászkodni” – számolt be a szemtanú. Úgy tudni, ekkor érkeztek meg a biztonsági szolgálat emberei.

A biztonságiak pillanatok alatt ott termettek. Szakszerűen felsegítették a pasast, majd egyikük telefonált, vélhetően a rendőrséget hívta, hiszen hamar megjelent egy rendőrautó” – fűzte hozzá.

Hétfőre már részben helyreállították a sírkövet, csupán néhány törött cserép jelzi, hogy mi is történhetett a hétvégén.

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: