2010-06-10 14:58:24• hírek • Póti Orsolya

Megrendezték a tűzoltók versenyét

Szatmárnémetiben önkéntes tűzoltó alakulatainak és magáncégek alakulatainak versenyét rendezték meg az Olimpia Stadionban.

Csütörtökön a délelőtti órákban tűzoltó alakulatok versenye vette kezdetét az Olimpia Stadion területén. A verseny megyei szakasza ünnepélyes megnyitóval kezdődött, amelyen Burz Iulian ezredes és főfelügyelő mondott beszédet.

A versenyen összesen tizenegy alakulat vett részt, kilenc önkéntes alakulat, valamint két cég tűzoltóalakulata. A versenyzők három versenyszámban mérték össze felkészültségüket: először egy akadálypályán kellett átjussanak, ezt 400 méteren staféta követte, és utoljára valódi tűzoltási próbán kellett átessenek. Az önkéntes alakulatok közül az első helyezett a szatmárhegyi alakulat lett, a második helyet az egri alakulat kapta, a harmadik helyezett a királydaróci alakulat lett. A magán cégek alakulatai közül az első helyezett az Unio csapata lett, a második helyen pedig a Presting Kft. végzett.

Azok, akik az első helyezést érdemelték ki, júliusban részt vesznek a verseny megyeközi szakaszán, amely Besztercén kerül megrendezésre.




Tűzoltóalakulatok vetélkedője zajlott az olimpia Stadion területén


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: