2012-10-11 11:55:34• hírek • Póti Orsolya

Megrendezik a Lányok-asszonyok Konferenciáját

„Jó illatként a világban" címmel rendeznek konferenciát a Szatmári Magyar Baptista Gyülekezet és a Romániai Magyar Baptista Gyülekezet nőszövetségi tagjai. A találkozóra közel 150 személyt várnak a szatmári és a környező megyék gyülekezeteiből - tudtuk meg Szűcs Sándor lelkipásztortól.

Lányok-asszonyok Konferenciájára kerül sor október 13-án, szombaton a Szatmárnémeti Magyar Baptista Gyülekezet István téri imaházában, ahol 9.30 órától különféle előadásokra, igehirdetésre és csoportos foglalkozásokra kerül sor.

A rendezvényt elsősorban azon nők számára szervezik, akik nem tudnak részt venni a nyári többnapos táborokban, amelyeket a gyülekezetek nőszövetségi tagjai szerveznek. A szombati találkozó keretében a résztvevő lányok, nők olyan tanításokat hallhatnak, amelyek útmutatást nyújtanak ahhoz, hogy hogyan tegyék életüket még gyümölcsözőbbé.

A konferencia első felében az egybegyűltek Szűcs Sándor lelkipásztor igehirdetését hallhatják, majd 10.15 órától a kolozsvári Kis-Juhász Annamária előadására kerül sor „Jó illatként a világban..." címmel.

„11 órától bizonyságtételek hangzanak el és azt követően csoportbeszélgetések zajlanak. A közös ebéd után, 14.15 órától Borzási Márta igei üzenetét hallhatják a résztvevők, végezetül pedig Vékás Erzsébet nőszövetségi tag vonja le a konferenciával kapcsolatos következtetéseit" - mondta el a lelkipásztor a Szatmár.ro-nak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: