2009-06-16 17:20:49• hírek • Szatmár.ro

Megrendezik Mezőfény napját

D.Nagy Lajos és az Abrakazabra, Dancs Annamari, az Insect együttes - íme a vasárnapi, Mezőfény Napja sztárfellépőinek névsora.

Tavaly rendezték meg először a faluközpontban a település ünnepét - azelőtt a fényi erdőben, szerényebb körülmények között tartottak sátorozással egybekötött pikniket. Miközben más önkormányzatok a gazdasági válság miatt lemondtak a falunapokról, Mezőfényen sikerült elkülöníteni a szükséges összegeket a költségvetésből.

Heinrich Mihály polgármester szerint egy nap szórakozás kijár az egyre gondterheltebb embereknek vidéken is, ezért nem volt kétséges a megrendezés.

A II. Mezőfény Napja június 21-én, vasárnap, 15 órakor kezdődik a helyi mazsorettek és a fúvószenekar végigvonulásával a faluközponton. A kulturális műsorban fellép a helyi, a csanálosi, a csomaközi, a kaplonyi, a tasnádi, a nagymajtényi kulturális csoport, 20.30 órától a sztárvendégek szerepelnek: az Insect, Dancs Annamari, 22.30-tól pedig a Bikini együttes frontembere, akit az Abrakazabra együttes fog kísérni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: