2017-05-19 15:13:08• hírek • Kocsis Zoltán

Megrázó közlekedési baleset Szakaszon, halálos áldozatokkal. FRISSÍTVE!

Megrázó közlekedési baleset történt péntek délután 15.00 óra előtt pár perccel Szakaszon: két személygépkocsi frontálisan összeütközött, négyen súlyosan, életveszélyesen megsérültek. Három személyt a helyszínen próbáltak meg újraéleszteni. Kettejüket sajnos nem tudták megmenteni.

Egy 16 hónapos gyermek és egy férfi a helyszínen életét vesztette, egy terhes nőt és egy másik férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

A baleset részleteiről egyelőre nem sokat tudni, a Szatmár Megyei Rendőrség későbbre ígért hivatalos tájékoztatást. Ami biztos, Szakasz Szatmárnémeti felőli bejáratánál, a pincék közelében frontálisan összeütközött egy Szilágy megyei Dacia Logan és egy Szatmár megyei Volkswagen. Az ütközést követően a Dacia nekicsapódott egy beton villanyoszlopnak, majd egy kerítésben állt meg.

A műszaki mentés jelentős fennakadást okozott a közúti forgalomban, sok száz méteres autósorok torlódtak össze mindkét irányban.


FRISSÍTVE!
Háromra emelkedett a baleset halálos áldozatainak száma, miután a kórházba szállítását követően életét vesztette a Szilágy megyei Hídalmásról származó 29 éves férfi, aki a Daciát vezette, tájékoztat a Szatmár Megyei Rendőrség. A Volkswagent vezető 53 éves szakaszi férfi és a Daciában ülő 16 hónapos kisfiú a helyszínen életét vesztette. A Dacia harmadik utasa, egy 29 éves, várandós nő életéért még küzdenek az orvosok. A baleset pontos okát még vizsgálja a rendőrség.


Frissítve!

Úgy tudjuk, hogy életét vesztette a Dacia Loganban utazó 29 éves férfi is, illetve 29 nő életéért még küzdenek - ám nem tudták megmenteni a pocakjában levő hathónapos magzat életét.


Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: