2014-08-20 12:14:48• hírek • Szatmár.ro, Partiuminapok.ro

Megőrültek a szatmáriak a Hot Jazz Bandért

Fergeteges hangulatú koncertet adott az idei PMN második napjának estéjén a magyarországi Hot Jazz Band.

A világhírű zenekar nem hazudtolta meg önmagát, és a lehető legnagyobb profizmussal adta elő a békebeli idők hatalmas slágereit. Az Odavagyok magáért című számot a Tűzoltótorony tövében található, zsúfolásig megtelt park közönsége egy emberként énekelte az előadóval.

Minden várakozást felülmúlt a magyarországi jazz koronázatlan királyainak koncertje, hiszen a kicsitől a nagyig, a fiataltól az idősig minden korosztálynak igazi élményt nyújtott a PMN-en látott és hallott koncertjük. A '20-as, '30-as és '40-es évek nagy slágerei, illetve a két világháború közti magyar swing- és jazzdalok, filmzenék interpretációi minden lábat megmozgattak, minden tenyeret tapsra ingereltek. Az énekes, trombitás, bendzsós Bényei Tamás zeneszámok közötti összekötő szövege és virtuóz játéka igazi csemegének számított.

Olyan dal is volt a csapat repertoárjában, amelyet a frontember angolul énekelt, soronként magyarul, prózában fordított és ahol kellett, hangszeren is kísért. Nem csalódott, aki megnézte a Hot Jazz Band szatmárnémeti fellépését, aki valamilyen oknál fogva lemaradt róla, sajnálhatja. Neki, alább vigaszul néhány jól sikerült fotóval próbáljuk megmutatni, mi is történt a PMN második napjának nagykoncertjén.

Hot Jazz Band a 13. Partiumi Magyar Napokon

Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók:

Tarr Beton, Kreativ, Autonet-A24, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüstfokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: