2013-04-26 13:34:49• hírek • (x)

Megnyitotta teraszát a Palace étterem

Kellemes, hangulatos terasszal, finom ételekkel és hideg italokkal vár késő őszig a Palace étterem.

A napos, igazi nyárias időjárásra való tekintettel a hét folyamán megnyitotta teraszát a Palace étterem. Aki már járt egyszer is az étterem teraszán a nagy megújulás óta, az tudja: annál kellemesebb nincs, mint itt ebédelni, sörözni, vagy egy finom kávé mellett múlatni az időt. Az árnyékban vízpermettel gondoskodnak arról, hogy a nyári hőség ne zavarjon, közben halk zene szól, barátságos a kiszolgáló-személyzet a szakács pedig zseniális! Az árak pedig a földön járnak, ha ételről, pizzáról vagy akár italokról van szó.

Az étlapon több mint húszféle pizza várja az éhes vendégeket, többféle salátából lehet válogatni és érdemes megkóstolni a Palace Étterem és Kávézó kétszemélyes, bőséges tálait is. A ház specialitása és a törzsvendégek kedvence is a csülkös bab, amit ha valaki egyszer megkóstol, biztos visszatér a barátaival is!

S ha a dolgos szatmárinak nincs ideje személyesen ellátogatnia a kellemes hangulatú étterembe vagy a vízpárával hűtött, a legnagyobb hőségben is hűvös teraszra, azok házhoz is rendelhetnek a finomságokból. Sokan kihasználják a napi menü előnyeit, amit a 0261-710-758-as és a 0755-914-189-es telefonszámokon lehet házhoz rendelni. Egy napi menü ára mindössze 11 lej!

Látogass el az Árpád (Vasile Lucaciu) utca 48 szám alatti étterembe, hűsölj a teraszon, ebédelj vagy sörözz a bartaiddal, s meglátod: hamar törzsvendéggé válsz!

Palace étterem és kávézó

Palace étterem és kávézó

Palace étterem és kávézó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: