2016-05-06 13:48:14• hírek • Szatmar.ro

Megnyitotta kapuit az Autonet Mobility Show-ja!

Idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját az Autonet, Közép-Kelet Európa egyik legfontosabb autós háttéripari cége. Az évfordulónak megfelelően május 6-7-én Kolozsváron az eddig megszokottnál is nagyszabásúbb Mobility Show-val ünnepel az Autonet, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Egy teljesen különleges élmény különleges helyszíneket is követel! Éppen ezért az Autonet Mobility Show két, nem mindennapi helyszínen zajlik: a Kolozsvár Arénában és a kolozsvári sportcsarnokban. Az ország egyik legmodernebb stadionjában van a termékkiállítás és az esemény szakmai része, az elegáns sportcsarnokba pedig egy igazán különleges partira várja partnereit az Autonet.

A Mobility Show megszokott magas szakmai színvonaláról az a 100-nál is több kiállító gondoskodik, akik a legfontosabb alkatrész-, kiegészítő- és szerviz-felszereléseket gyártó cégeket képviselik. Természetesen nem maradhatnak el az Autonet Group cégcsoport tagjai sem, akik szintén a lehető legmagasabb minőséget jelentik. A kiállító standokon az érdeklődőknek lehetőségük nyílik felvenni a kapcsolatot a nap mint nap használt eszközök, alkatrészek, termékek forgalmazóinak szakembereivel, ezúttal megismerkedni a legújabb információkkal, legmodernebb technológiákkal.

Az Autonet Mobilty Show legfontosabb vonzereje természetesen azok a különböző kedvezmények és különleges árak, amelyeket a partnereknek kínálnak. Mindezek mellett jártasságot tesztelő versenyek, díjak és ajándékok várják az érdeklődőket a standoknál.

Az Autonet Mobilty Show azonban nem csak szakmáról, hanem az egész családról szól, a szervezők négy pihenősarokkal is készültek, ahol a család valamennyi tagja megtalálhatja a számára érdekes szórakozási lehetőséget: sminkmesterek és divattervezők várják a hölgyeket, arcfestés és vicces fotók a kicsiket, bor- és sodortcigaretta-kóstoló a férfiakat. Az esemény egyik különleges vendége a Dakar legjobb romániai versenyzője, Gyenes Mani, akivel dél-amerikai tapasztalatairól lehet elbeszélgetni.

Mindezek - és nem csak - várják az érdeklődőket a Kolozsvár Arénában, a három romániai ELITE minősítésű stadion egyikében.

Május 7-én, a Mobility Show második napján 16.00 órai kezdettel kezdődik a buli! Az Autonet a kolozsvári sportcsarnokban ünnepli majd 20. születésnapját! A felhőtlen szórakozásról olyan sokra becsült művészek gondoskodnak majd, mint Delia, Horia Brenciu, Smiley, Corina, az Iris és az Incognito. Az est záróeseményeként az ez alkalomra tervezett lézershow garantáltan elbűvöli majd a vendégeket.

A fentiek mellett további számos meglepetéssel is készülnek az Autonet Mobility Show szervezői!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: