2014-02-07 14:50:21• hírek • Szatmár.ro

Megnyitotta kapuit az Art Grand Marriage

Egész hétvégén nyitva tart a 62 szolgáltatót felvonultató esküvői kiállítás.

Szatmár megye és a környező megyék esküvői iparának legnevesebb szolgáltatói részvételével péntek délben kezdetét vette az Art Grand Marriage esküvői kiállítás a szatmárnémeti Grand Mallban. Az esemény vasárnap estig lesz látogatható, szombaton és vasárnap is tombola várja a résztvevőket, na meg divatbemutatók és egyéb speciális rendezvények. A kiállítást mindenkinek ajánljuk: azoknak, akik most tervezik összekötni életüket, azoknak, akik csak nosztalgiából néznék meg a kínálatot, de azoknak is, akik informálódni szeretnének árak, szolgáltatások iránt.

A Grand Mall földszintjén és két emeletén összesen 62 cég mutatja be szolgáltatásait. Vannak itt lagzifotósok, videósok, esküvői meghívókat készítő cégek, cukrászdák számtalan esküvői tortával, nászutakat kínáló utazási irodák, lagzi-termek, éttermek, esküvői dekorációval fogalkozó vállalkozások és virágboltok. Nem maradnak ki a sorból a sminkesek, fodrászok és a menyasszonyi ruhát tervező és kivitelező vállakozások sem. A kiállításon még fehér galambokat is látni, ha az ifjú pár a házasságkötés után ezeket szeretné szabadon engedni, megfelelve napjaink esküvői divatjának.

A rendezvény ünnepélyes megnyitóján egy hófehér limuzin hozta a modellekből álló ifjú párt, az épületben pedig egy csodálatos oldtimert is láthatunk, amelyet szintén ki lehet bérelni.

Art Grand Marriage - esküvői kiállítás a Grand Mallban

Szombat délután 17 órától fodrászok mutatják be esküvőre szánt hajkölteményeiket, majd kolumbiai maszkok bemutatójára kerül sor, a napot pedig egy férfifehérnemű-gyártó divatbemutatója zárja. Vasárnap 19 órától pedig esküvői ruhák divatbemutatóját fogják megtartani a Grand Mallban.

Az Art Grand Marriage látogatói tombolajegyet kapnak, ezekből pedig szombaton és vasárnap is fognak sorsolni. A nyeremények esküvi szolgáltatások lesznek, bizonyos szolgáltatások esetében pedig nagy kedvezmények várnak a szerencsés nyertesekre.

Az esküvői kiállításon ráadásul számos szolgáltatást most kedvezményes áron lehet megrendelni - már csak ezért is érdemes betérni a rendezvényre, ahol minden a nagy napról szól.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: