2018-01-23 10:58:28• hírek • Bede Emőke

Megnyitotta kapuit a második Kaufland

Kedd délelőtt ünnepélyes keretek között nyitották meg a Hunyadi utcán található Kauflandot.

A német üzletlánc, mely már több évtizede jelen van Európa-szerte, Romániában 2005-ben nyitotta meg első üzletét, azóta pedig számos nagyobb és kisebb városban megtelepedtek már. Kedden, 11 órakor pedig a  második szatmárnémeti Kaufland-bevásárlóközpont is megnyitott.
 

Az üzlet képviseletében Mihai Indrecan üdvözölte az egybegyűlteket, majd  a cég vezérelveinek ismertetése után egy körútra kísérte vendégeit. Mint a bemutatóból kiderült, az üzlet 2300 négyzetméteren terül el (ebbe nem tartozik bele a parkoló), és teljes egészében megfelel a nyugati standardoknak. Az újonnan átadott Kaufland 90 személy számára biztosít munkahelyet.



 

A megnyitón természetesen jelen volt a város és a megye vezetősége is. Szatmárnémeti polgármestere a részvevők felé intézett beszédében kifejtette, nagy öröm a város számára, hogy a mindenki által ismert egykori bútorgyár eltűnt, és egy modern bevásárlóközpont épülhetett a helyén. Emellett méltatta a Kaufland által kialakított körforgalmat is, mely nem csak az üzlet, de a város számára is hasznosnak bizonyul.
 

A nagyközönség szerdától veheti igénybe a bevásárlóközpont adta lehetőségeket.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: