2013-04-12 17:17:55• hírek • Póti Orsolya

Megnyitotta kapuit a Turisztikai Vásár

Első alkalommal szervezett Turisztikai Vásárt a Szatmárnémeti Grand Mall. Április 12-14. között számos utazási iroda várja kedvező ajánlatokkal és csomagokkal az érdeklődőket a pláza II. emeleti termében.

Április 12-én, péntek délután 13 órától nyitotta kapuit a Grand Mall első Turisztikai Vására, amelyen polgármesteri hivatalok turisztikai látványosságaikat, utazási irodák pedig kínálatukat mutatják be, de a látogatók betekintést nyerhetnek az avasi gasztronómiába, valamint az aradi házilag készített süteményekkel és édességekkel is megismerkedhetnek.

A turisztikai ügynökségek közül a szatmárnémeti Solarex, a Savi Travel, a Simbotour, az Accord utazási iroda, a kolozsvári Blue Travel turisztikai ügynökség, az Aurora utazási ügynökség és szálloda képviselői mutatják be ajánlataikat a három napos rendezvény keretében, valamint részt vesz a nyíregyházi Sóstó Gyógyfürdő, a Tasnádi Polgármesteri Hivatal és jelen vannak az avasfelsőfalui, zilahi és cicanesti (Arges megye) polgármesteri hivatalok munkatársai is, akik vidékük idegenforgalmi lehetőségeivel ismertetik meg a látogatókat.

A Szatmár Megyei Tanács is képviselteti magát a rendezvényen a Borházzal, amellyel már több vásáron is bemutatkozott. A megye borainak bemutatása mellett tájékoztatják az érdeklődőket a megyében található üdülési lehetőségekről, a megye nevezetességeiről, illetve a megyeközpont látványosságairól.

Az eseményt Marius Crisan, a Grand Mall menedzsere nyitotta meg, aki elmondta: a rendezvény célja nem más, mint a bel- és külföldi turisztikai lehetőségek ismertetése, a szolgáltatások bemutatása, illetve az utazóközönség naprakész, pontos informálása.

„Kiállítóink bemutatják a kiválasztott úti cél szépségeit és turisztikai lehetőségeit, valamint betekintést nyújtanak az avasi gasztronómiába és az avasi környék szépségébe is" - magyarázta Crisan.

Az árkedvezmények mellett tombolákon is részt vehetnek a Turisztikai Vásárra látogatók a Savi Travel és az Accord utazási irodák jóvoltából. Az utazási ajánlatok nézegetése közben a látogatók házilag készült édességeket, süteményeket kóstolhatnak az Aradról érkező kiállító standjánál, illetve különféle finomságok kaphatóak már a bejáratnál, a Debrecenből érkezők asztalánál is.

A régió legújabb turisztikai börzéje péntek este 20 óráig várja az érdekelődőket, szombaton és vasárnap pedig délelőtt 10 óra és 20 óra között lehet tájékozódni az utazási ajánlatokról.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: