2018-03-02 07:41:32• hírek • (x)

Megnyitotta kapuit a Pearl Beauty Prémium minőségű szépségszalon

Március 2-án délután hivatalosan is megnyitotta kapuit Szatmárnémeti legmodernebb szépségszalonja.

A megnyitón a sajtó képviselői mellett Kereskényi Gábor polgármester is tiszteletét tette.


Letisztult, barátságos, ügyfélorientált környezetbe várják a szépülni és fiatalodni vágyókat az Avram Iancu utca 58. szám alatt található modern szépségszalonba. Professzionális termékekkel, felkészült és jólképzett személyzettel várja Önt is a Pearl Beauty Center, hogy a lehető legmagasabb színvonalon segítsen Önnek is elérni, amit szeretne.


A szalon dolgozói professzionalizmussal és szenvedéllyel végzik a munkájukat és forradalmi szépségápolási eszközöket használnak, amelyek ötvözik a legújabb technológiákat a nemzetközileg elismert, professzionális kozmetikumokkal.



A szalon szolgáltatásai között szerepel többek között anticellulit kezelés, professzionális fogyókúra, méregtelenítés, végleges szőrtelenítés és különböző kozmetikai kezelések is. Bármilyen kérdése van, nyugodtan keresse fel a szalon dolgozóit akár a Pearl Facebook oldalán, akár személyesen.


A Pearl Beauty Centerben kipróbálhatja az eXimia készüléket is, amely öt ultramodern technológiát ötvöz magában. Az eXimia forradalmasítja a karcsúsító technikát, biztosítja és garantálja a leggyorsabb eredményt a fogyásban és a cellulitis csökkentésében.
 

Az árakról és szolgáltatásokról ne habozzon érdeklődni, nem fog csalódni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: