2017-12-08 12:07:50• hírek • Bede Emőke

Megnyitotta kapuit a Karcher Center

Péntek délután ünnepélyes keretek között nyitották meg a Karcher Center üzletét a Batizi út 24-es szám alatt. A megnyitón nem csak a Karcher képviselői vettek részt, hanem a megye- és városvezetés tagjai is.

Az eseményt Claudiu Ardelean, az üzlet vezetője nyitotta meg. Beszédében visszaidézte a kezdeti időket, amikor még álmodni sem mert egy hasonló méretekkel rendelkező szaküzlet megnyitásáról. Majd a kemény munka meghozta eredményét, és ma az ország egy újabb Karcher Centerrel gazdagodott.
 

A megnyitón jelen volt Pataki Csaba megyei elnök is. „Örömmel tölt el, hogy egy szatmárnémeti cég országos szinten is a legjobbak között van. Úgy vélem, a Karcher Centernek sikerül megfelelnie a 21. század kihívásaira, és élő példaként szolgálhat a vállalkozó kedvű fiatalok számára is.” A megyei elnök gondolatait osztotta Feher Doina alpolgármester is , aki szintén gratulációit fejezte ki az üzlet vezetősége felé. Mint elmondta, Szatmárnémeti számára igazi büszkeség a vállalat, mely elhozta a német minőséget városunkba.
 

Az üzletben ezentúl szeretettel várnak minden Karcher-ügyfelet, és azokat is, akik még csak most szeretnének megismerkedni a márka termékeivel. A helyszínen többféle takarító berendezést meg lehet tekinteni, legyen szó otthoni, ipari vagy kereskedelmi felhasználásról. Természetesen egy felkészült szakmai csapat is várja a vásárlókat, akik bármelyik termékről tudnak részletesebb információkat szolgáltatni. A német minőség és innováció immár karnyújtásnyira van tőlünk, vagyis egészen pontosan a Batizi út 24. szám alatt, a Karcher Center üzletében.
 


 


 


 


 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: