2009-04-23 16:44:02• hírek • Szatmar.ro

Jön a Prodigy a Félszigetre

A fesztivál hetedik kiadása, amelyre július 23-26. között kerül sor Marosvásárhelyen, a hagyományos helyszínen (a Maros partján, a Víkend-telep mellett), minden eddiginél húzósabb zenei mezőnyt vonultat fel.

A legnagyobb európai fesztiválok főműsoridős sztárjai erősítik majd a nagyszínpadot és az idén fergeteges szabadtéri partikra is sor kerül az új helyszínnek számító Coke Teraszon. A Party Arénában pedig a legnépszerűbb nemzetközi sztár dj-k lépnek színpadra az elektronikus zene rajongói előtt.

A CokeLive Félsziget Fesztivál egyik headlinere minden idők legnépszerűbb elektronikus zenekara, a the Prodigy lesz. A brit trió februárban megjelent új albuma, az Invaders Must Die egyből az európai és a brit lemezeladási lista élén nyitott. A világ egyik legjobb koncertzenekaraként is számon tartott csapat lemezbemutató turnéja keretében látogat ismét Romániába.

A Nine Inch Nails a legtürelmetlenebbül várt előadók közé tartozik Romániában. Trent Reznor zenekara azt követően tér vissza Európába, hogy tavaly véghezvitte az eddigi legambiciózusabb projektjét - a fény- és hangvilágában is kiemelkedő Lights in the Sky amerikai turnéját.

Egyes hírek szerint Trent Reznor zenekara európai búcsúturnéjának keretében teszi tiszteletét Marosvásárhelyen, érdemes tehát ellátogatni a Félszigetre azoknak is, akik utoljára szeretnék látni élő koncerten a Nine Inch Nailst.

Az elektronikus zenék kedvelői idén minden ediginél nagyobb ajándékot kapnak a fesztiváltól: a világ elsőszámú lemezlovasa Marosvásáhelyre érkezik. A holland Tiesto az elektronikus zenék etalonjának számító DJ Mag rangsorában az első helyen végzett 2008-ban. A világ legismertebb, legnépszerűbb - és most már legjobbnak választott - DJ-jének nemzetközi sikersorozata Miamiban folytatódott, hol nemrég kapta meg a legjobb szóló előadó díját a nemzetközi dance-zenei díjátadón, olyan neveket előzve meg, mint Madonna vagy Britney Spears.

A CokeLive Félsziget Fesztivál évről évre látogatók tízezreit vonzza itthonról és külföldről néhány napra Marosvásárhelyre.

The Prodigy: minden idők legnépszerűbb elektronikus zenekara

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: