2016-09-16 13:31:58• hírek • (x)

Megnyitott az eddigi legnagyobb Oázis Kertészet

Két focipályányi területen várja a vásárlókat a most megnyitott debreceni Oázis Kertészet.

Igazi kuriózum még az Oázisok között is a debreceni Oázis Kertészet. A legnagyobb, több mint 11.000 négyzetméteres (két focipályányi területű) debreceni Oázis Kertészetben 2.000 négyzetméteres üvegház, és hamarosan játszótér, kilátó, csobogók és kerti tó teszi kényelmesebbé és élménydúsabbá az ott töltött időt.

Az Oázisban élmény a vásárlás, amire az ámulatba ejtő választék, a szakértő kiszolgálás és a kellemes környezet a garancia. Az impozáns kertészetben mindent megtalálsz, amire otthon, az irodában, vagy az üzletben szükséged lehet. A virágok szerelmesei válogathatnak Magyarország és Európa legnevesebb nemesítőitől érkező kül- és beltéri különlegességek, szezonális és faiskolai növények, miniatűrök és óriás növények egyedi kínálatából.

A több ezer féle növényen kívül a kertészetben megtaláljátok a szép kerthez és enteriőrhöz szükséges összes egyéb kelléket is: pl. virágföldet, tápanyagokat, növényvédő szereket, kaspókat, cserepeket, dekorációs kiegészítőket, lakberendezési tárgyakat , szakkönyveket, szerszámokat.

Az áruházat működtető Horváth Kertészet közel 100 éves történetét a minőség, a kertbarátok iránti elköteleződés és az újdonságokra való nyitottság jellemzi. Növényben az elsők már 1923 óta. Jelenleg a negyedik generáció, az alapító dédunokái, Eszter és Krisztián vezetik a mára kertészetbirodalommá nőtt vállalkozást. A család tagjai „Év Kertésze", „Év Kertje", „Év vállalkozója", kertészeteik pedig 2000 óta minden évben a „Kiváló Áruda" cím birtokosai. Természetesen a faiskola Debrecenben is a Horváth családtól megszokott igényességgel és széles választékkal lett berendezve, amely az Oázis Kertészeteken belül is különlegesnek számít. A konténeres termesztésnek köszönhetően a kertészetben vásárolt növények a téli fagyok kivételével egész évben ültethetőek.



Ha kellemes környezetre, szép növényekre, kikapcsolódásra vágysz, látogass el a debreceni Oázis Kertészetbe és csodáld meg a természet szépségeit a környék legszebb és legnagyobb választékkal rendelkező kertészetében.

A kertbarátokat, kertépítőket egyénileg és családjukkal is várják, mert az áruház minden zugát a vásárlók kényelméhez igyekeztek igazítani. Kertépítő szakmai partnereiket pedig szakértői támogatással, rugalmas kiszolgálással és partner programmal is várják. Az Oázistól megszokott módon itt is minden megtalálható kedvező áron, ami a kerttel, növényekkel kapcsolatos. Szakmailag képzett munkatársaink pedig készséggel válaszolnak minden kertészettel kapcsolatos kérdésedre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: