2011-12-21 17:15:01• hírek • Kocsis Zoltán

Csúszik – na nem a jégpálya, hanem a megnyitója

Előbb december 16-ra, szombatra tervezte a műjégpálya megnyitását az üzemeltető. Azóta már a B-terv is dugába dőlt, szerdán viszont legalább már locsolták a pályát.

A Nouva Atlantica cég a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is megépítette a műjégpályát Szatmárnémeti új központjában, a Szakszervezetek Művelődési Háza és a Megyei Tanács épülete közötti téren. Bár a pálya kerítése már egy hete áll, akárcsak a fagyasztásra használt óriási motorok, a korcsolyázni vágyók továbbra sem élhetnek kedvenc hobbijuknak.

Ovidiu Chilintzan, az üzemeltető képviselője pénteken érdeklődésünkre még azt mondta, hogy hétfőtől mindenképpen megnyitják a pályát. Ehhez képest nem hogy hétfőn, de még kedden, sőt szerdán sem lehetett korcsolyázni rajta.

Szerdai ottjártunkkor egy munkás locsolta éppen a pálya talaját. Elmondása szerint csütörtökön, de legkésőbb pénteken mindenképpen megnyitja kapuit a műjégpálya. „Attól függ, milyen ütemben vastagszik meg a jég, aminek el kell érni a tíz centiméter vastagságot", fogalmazott.

Ha már a pálya nem is, de megnyitása remekül csúszott tehát az elmúlt egy héten. A cégnek január 15-ig szól az üzemeltetési engedélye.

A felnőttek 10, a 14 évnél kisebb gyerekek 7 lejért léphetnek majd jégre. Az üzemeltető ingyen bocsátja rendelkezésre a különböző méretű korcsolyákat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: