2010-06-29 13:32:55• hírek • (X)

Megnyílt az új Lady's & Kids üzlet!

A Lady's & Kids egy új üzletbe invitálja vásárlóit, melyben női és gyerekruhák széles kínálatából kedvükre válogathatnak. Ebben az üzletben is a gyerekrészleg nem csak jó minőségű gyerekruhát, hanem számos szórakoztató társasjátékot, és minőségi puzzle-t kínál a játékok kedvelőinek.

Bizonyára sokan betértek már a Stefan cel Mare utca 15. szám alatt található Lady's & Kids üzletbe, mely eddig is minőségi ruhadarabokkal és játékokkal várta vásárlóit. A széles választék mostantól világhírű outlet darabokkal  bővült, melyből a márkakedvelők minőségi darabokkal újíthatják fel  ruhatárukat.  Hölgyek és gyerekek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő outlet cikkeket rendkívül kedvező áron.



Mostantól minőségi outlet darabokkal várja vásárlóit a Lady's & Kids


Két hete egy újabb Lady's & Kids üzlettel bővült Szatmárnémeti piaca, hogy több helyről is elérhető legyen a kívánt termék. Térjen be a Lady's & Kids új üzletébe a Nicolae Golescu utca 35. szám alá, ahol női felsők, farmerek, vászon nadrágok, fehérneműk széles kínálatából válogathat az üzlet női részlegén, mely gyönyörű outlet fürdőruha kollekcióval bővült. Nem csak a fiatalos, extrém stílust kedvelők, hanem a visszafogottabb, hétköznapibb darabokért rajongó hölgyek is megtalálják a számukra tökéletes darabot.

Az új Lady's & Kids természetesen a gyerekekről sem feledkezett meg: a bébitől a tini méretig (14 éves korig), minden ruhát meg lehet találni. A jó minőségű pólókon felsőkön és kiegészítőkön a gyerekek között népszerű Disney-figurák szerepelnek, és élénk, vidám darabokkal színesítheti gyermeke ruhatárát. Bébiruháktól kezdve, a sportruházaton át egész az elegáns ruhácskákig minden megtalálható a részlegen. Mindezek mellett az üzlet tartalmaz még meglepetéseket: a készségfejlesztő, interaktív és társasjátékok közül, valamint a minőségi puzzle-k, kisautók és beszélő babák széles kínálatából biztosan mindenki megtalálja gyermekei számára a megfelelő játékot.

Tehát térjen be bármelyik Lady's & Kids üzletbe, és válogasson a híres világmárkák és minőségi darabok közül a lehető legkedvezőbb áron!


Gyerekjátékok széles választékából válogathatnak
Gyerekjátékok széles választékából válogathatnak kedvezményes áron






Az új Lady's & Kids is minőségi termékekkel várja vásárlóit


Ha nem engedi ideje, vagy egyszerűen nincs kedve kimozdulni, akkor látogassa meg a Lady's & Kids webáruházat, ahol kedvére böngészhet a termékek között. Ha most 50 lejnél nagyobb értékben vásárol, akkor városon belül ingyenesen szállítják házához a kívánt terméket.

Jó vásárlást kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: