2017-02-03 13:15:44• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt az esküvői kiállítás a Rex Piac csarnokában

Kedvezményes áron foglalhatsz szolgáltatásokat a VIII. Wedding Expo és Bridal Shown.

Pénteken délben nyitotta meg kapuit a Show Time Entertainment Factory által szervezett esküvői kiállítás. Az egykori Rex Piac tágas csarnokában számtalan esküvővel és lakodalommal kapcsolatos vállalkozás mutatta meg szolgáltatásait.

Számos menyasszonyi ruhás szalon mutatja meg az idei év divatját és a kiállítás remek alkalom arra, hogy a meghívótól kezdődően az asztali dekorációig mindent kiválasszon a leendő ifjú pár. Cukrászatok is bemutatják portékáikat, tortákat és süteményeket egyaránt - amelyeket meg is lehet kóstolni. Bemutatják szolgáltatásaikat lagzi-videósok, fotósok, lemezlovasok és fotóskabin-szolgáltatók is. A helyszínen a nászutat, a mézeshetek helyszínét is ki lehet választani.

Nem csak szatmári vállalkozások, hanem a környező megyékből érkezők, sőt bukaresti és magyarországi szolgáltatók is kiállítanak, így adott a lehetőség, hogy olyan szolgáltatással tegyük különlegessé a nagy napot, ami mindenki számára emlékezetessé teszi az eseményt.

A VIII. Wedding Expo és Bridal Showt pénteken 19 óráig lehet látogatni, szombaton és vasárnap pedig 10 és 19 óra között várják az érdeklődőket.

Pénteken 17 órától pedig a szatmári sztárzenekar, az XXL Band tart majd koncertet. Szombaton 16 órától divatbemutató színesíti a programot, természetesen vőlegényi és menyasszonyi ruhakölteményeket láthatunk majd. Vasárnap 16 órától pedig a Calypso zenekar ad majd koncertet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: