2010-02-12 16:38:35• hírek • Gozner Gertrud

Megnyílt az esküvői kiállítás

Péntek délután nyitotta meg kapuit a második szatmári Art Marriage elnevezésű esküvői kiállítás és vásár.

A Művészeti Múzeum földszinti termeiben összesen 19 vállalkozás mutatja be a házasulandóknak szánt szolgáltatásait. A menyasszonyi ruhák mellett a cukrászdák, az eseményszervező cégek és a esküvői fotósok képviseltetik magukat a második alkalommal megtartott expón.

- Már szeptember megkezdtük a rendezvény előkészületeit, amely igazán januárban körvonalazódott - tudtuk meg Carmen Fratila főszervezőtől. A tavalyi kiállításhoz képest idén több cég képviselteti magát, sőt, magának a rendezvénynek az időtartama is kitolódott három napra. A kiállító cégek többsége eseményszervezéssel foglalkozik, és mindenre gondjuk van, ami egy ideális esküvőhöz szükségeltetik.

Öt vállalkozás menyasszonyi ruha forgalmazással és kölcsönzéssel foglalkozik, négyen az esküvői fotózásaikat jöttek el népszerűsíteni, ugyanakkor jelen van még két cukrászda, egy zene-szolgáltató és egy tűzijáték-készítő vállalkozó.

Vasárnap délután 18 órakor az Északi Színházban megtartott nagyszabású mennyasszonyruha-bemutatóval ér végett a három napos kiállítás, ami egyben kulturális eseménynek is szánnak a szervezők, mivel 19 órától egy színdarab is bemutatásra kerül a román tagozat előadásában. A belépő a vasárnap estére 15 lejbe kerül.

Előtte azonban mindenképp megéri ellátogatni a múzeumba, ahol minden résztvevő tombolajegyet kap és értékes nyereményeket vihet haza. Többek közt romantikus vacsora, a kiállító cégeknél árkedvezményt biztosító szelvények, szépészeti kezelés, ingyenes modellképzés és csokitorták várják őket. Szintén a helyszínen jelentkezhetnek azok a szerelmesek, akik Bálint nap alkalmából egy napra össze szeretnék kötni az életüket. A házasságkötésekre vasárnap délelőtt tíz órakor kerül sor a Megyei Múzeum kiállítótermében - jelentkezni a helyszínen lehet.

Ide kattintva megtekinthető a teljes képgaléria.


Az Art Marriage kiállítás három napig tart nyitva a Művészeti Múzeumban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: