2009-09-17 17:04:48• hírek • Szatmár.ro

Új szupermarket nyílik

A magyar piacról származó széles termékkínálattal, és a megszokottnál hosszabb nyitvatartási idővel jelenik meg Szatmárnémetiben az InterShop üzletlánc. A szupermarket szeptember 22-én, kedden reggel 6 órától nyílik meg a vásárlóközönség előtt.

Pár napon belül új szupermarket nyílik Szatmárnémetiben, amelynek már húsz éves múltja van Magyarországon. Az üzletlánc Románia szerte is terjeszkedik, így hozzánk is megérkezett. Az InterShop egy helyen kínálja a minőségi élelmiszerek bőséges választékát, tejtermékeket, friss pékárukat, hústermékeket, félkész ételeket, édességeket, emellett különböző vegyi árukat is forgalmaznak. Főként olyan termékeket hoznak be a romániai piacra, amelyek mifelénk még kevésbé elterjedtek, ám árban kedvezőek.

Az InterShopban mindent megtalálhatunk amire egy jó háziasszonynak szüksége lehet, s éppen ez az ami kellemessé teszi a bevásárlást. Rendszeresen kínálnak majd különböző termékeket akciós áron, amelyekért mindenképpen megéri majd betérni.

A szupermarket most egy vonzó nyereményjátékkal is kedveskedik a vásárlóinak, hiszen a nyitást követő első hónapban minden nap kisorsolnak a játékban résztvevők között egy háztartási kisgépet.

A nyitvatartási idő meghatározásakor az elfoglalt háziasszonyokra is gondolt az InterShop üzletlánc, így hétfőtől szombatig reggel 6 órától egészen 22 óráig fogadják a vársárlókat, sőt a vasárnapi programjuk is eltér a megszokottól, hiszen reggel 8 órától egészen 20 óráig tartanak nyitva.

Ha Ön is kedveli a magyar piac hagyományos termékkínálatát keresse szeptember 22-től az InterShop szupermarketet a Golescu híd közelében, a volt Crinul Cukrászda helyén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: