2009-09-21 09:48:37• hírek • Parajdi Andrea

Megnyílt az InterShop

Az egykori Crinul cukrászda helyét egy széles áruválasztékú élelmiszerbolt váltotta fel, amelynek polcain kizárólag minőségi magyar termékeket találhatunk. Az InterShop üzlet hétfőtől vasárnapig hosszas nyitvatartási idővel várja a vásárlókat.

Az InterShop üzlet nyitónapján hatalmas volt az érdeklődés, amely egyértelműen azt bizonyítja, hogy a hipermarketek mellett is szükség van olyan szupermarketekre, amelyek sokak számára könnyen megközelíthetők, és amelyek ugyancsak versenyképes árakon a határon túlról hozzák el a helyiekhez a különböző, hazai piacon még nem annyira elterjedt élelmiszereket.

Az InterShop tágas üzlethelyiségében egyszerűen eligazodhatunk, és könnyen megtalálhatjuk amit keresünk. A szupermarket egy helyen kínálja a minőségi élelmiszerek bőséges választékát, különféle tejtermékeket, friss pékárukat, húsfélék tömkelegét, félkész ételeket, édességeket, zöldségeket és gyümölcsöket. Emellett különböző tisztítószereket, mosóporokat, samponokat, tusfürdőket és egyéb higiéniai kellékeket is vásárolhatunk. Az InterShop üzlet egyike azoknak a boltoknak, ahol kétnyelvű kiszolgálás zajlik, így anyanyelvünkön is segítséget kérhetünk bármelyik alkalmazottól.

Az InterShopban rendszeresen kínálnak majd akciós termékeket, amelyekért minden háziasszonynak érdemes betérni. Most pedig egy tombolajáték is várja a vásárlóközönséget, akik között minden nap kisorsolnak egy háztartási kisgépet.

Hétfőtől szombatig reggel 6 órától egészen 22 óráig, vasárnap 8 órától 20 óráig tart nyitva a Golescu híd közelében található InterShop üzletlánc, ahol egy helyen Ön is mindent beszerezhet.


InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti

InterShop Szatmárnémeti


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: