2011-06-27 17:27:23• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt az Arlechino játszóház

A játszóházban minden hétköznap színes foglalkozásokkal várják a gyerekeket.

Hangos gyermekzsivaj közepette került sor  hétfő délután a szatmárnémeti Grigore Ureche utca 22 szám alatt található Arlechino játszóház átadására. A gyerkőcök azt sem tudták hirtelenjében, melyik játékszerhez fussanak, annyira sok szórakozási lehetőség van a családi házban kialakított játszóházban. Csocsóasztal, légvár, trambulin és még sok lehetőség vár itt minden gyermeket, akik a vakációban egyébként semmittevéssel, tévénézéssel vagy számítógépezéssel töltenék el az időt.

A megnyitón a kicsik szórakoztatására koncert is volt: Nagy Anikó, Hadházi Éva, Henter Ambrus és Bottyán Zsolt vidám dalokkal lepte meg a lelkes gyerekeket, sőt, egy-két dallal meg is mozgatták őket.

De a játszóházban nem csak játék, hanem egyéb szórakoztató és egyben hasznos tevékenység is várja a kicsiket: megtanulhatják a kosárfonás csínját-binját, tanulhatnak énekelni vagy rajzolni, néptáncolni, bőrdíszműveskedni, agyagozni vagy babát készíteni. A sok színes program és szórakozás így egyben játékos tanulás lesz szakemberek segítségével, és bizton kijelenthetjük: a gyermek hasznosan tölti az idejét.



A Kossuth kert közelsége pedig egy újabb előny: a gyerekek "kirándulhatnak" minden nap a hintákkal, várral csalogató zöldövezetbe, a csendes pihenő időszakában pedig rajzfilmeket nézhetnek, majd kipihentetik az egész napos fáradalmakat.

Az Arlechino játszóház nem csak a gyermekeknek jelent felüdülést, hanem néha azoknak a szülőknek is, akiknek nincs kire hagyniuk csemetéjüket a munkájuk idejére. A gyerekek itt minden hétköznap reggel 8-tól délután 16 óráig felügyelet alatt vannak, uzsonnát, sőt kérés esetén ebédet kapnak. A hétvégéken a játszóház születésnapi zsúrok és egyéb rendezvényekre bérelhető.

A szülők számára egyébként nem jelent nagy kiadást a gyermekek egész napos elfoglaltsága: 8-tól 13 óráig 15 lejbe kerül egy gyermek számára a szórakozás, 8 és 16 óra között pedig 25 lej a napi jegy. A nagyon elfoglalt szülők 100 lejért hetijegyet vásárolhatnak, 350 lejért pedig egész hónapra bebiztosíthatják csemetéjüknek a rengeteg játékot és az oktatást.











Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: