2009-12-11 12:50:44• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a Zada Boutique Szatmárnémetiben

Divatos kötöttárukat forgalmazó ruhabolt nyílt Szatmárnémetiben, a Stefan cel Mare utca 4 szám alatt.

A hideg beköszöntével nincs jobb érzés mint egy meleg puha pulóverbe vagy kardigánba burkolózni. Ehhez nyújt számtalan alternatívát a frissen megnyílt kötöttáru üzlet.

A divat újra és újra felfedezi a kötött ruhadarabokban rejlő lehetőségeket, és tovább fokozza a már meglévő adottságaikat. A kötött cuccok azonban napjainkban nem nagymama-darabok, hanem egyben szuperszexi randiszerkók is lehetnek. Ebben segít a Zada Boutique, hiszen minden évszakban a legújabb divat szerinti formákat és színeket hozza el a vásárlóinak.

A cég mindig a piac igényeihez igazodva állítja össze aktuális kollekcióit, az általa kínált holmik a modern nő ízlését és életstílusát tükrözik. A Zada Boutique címkéjével jelzett ruhamodellek az egyediség, a jólöltözöttség és a nőiesség jegyeit közvetítik viselőiknek.

Az üzlet kínálatában mind eredeti tervezésű modellek szerepelnek, amit az aktuális divatrendekhez alakítottak. Kötöttáruik merész vonalvezetéseikkel, minőségi alapanyagokkal és gazdag színpalettájukkal tűnnek ki. Ha eredeti és minőségi ruhadarabbal szeretné megajándékozni nőismerőseit, térjen be bizalommal a Zada Boutique-ba.


Minőségi és divatos kötöttáruk vásárolhatók a Zada Boutique-ban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: