2010-10-27 15:21:39• hírek • Póti Orsolya

Őszi fesztivált szerveznek

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola és a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének közös rendezvényére, az Őszi Fesztiválra kerül sor október 29-én a Megyei Múzeum dísztermében.

Az utóbbi időben egyre több alkalommal vehetünk részt a Művészeti Iskola és az alkotóház tagjainak közös rendezvényén. Számos olyan kiállításmegnyitó volt, amelyen az iskola zene szakos diákjai gondoskodtak a jó hangulat felől; klasszikus és modern dalaikkal egyaránt sikerült mosolyt csalniuk a közönség arcára.

Október 29-én, pénteken az intézmény és az egyesület újabb közös rendezvényére kerül sor Őszi fesztivál elnevezéssel. A 17 órától kezdődő fesztivált az iskola diákjai nyitják meg: a nyolc zene szakos diák gyönyörű és változatos dalcsokorral készül, a balett-táncosok pedig látványos produkció mutatnak be Rain Drops címmel.

Olyan előadók, és nagy zeneszerzők művei csendülnek majd fel, mint Beethoven, Haydn, F. Tarrera, Guimaraes, Celine Dion. A gitárszólók és zongorajátékok mellett balettelőadásra is sor kerül, majd a diákok előadását képzőművészeti kiállításmegnyitó követi.

A rendezvény helyszíne a Szatmár Megyei Múzeum díszterme (II. emelet), ahová minden kedves művészet kedvelőt szeretettel várnak.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: