2010-11-05 09:45:38• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a PrimaGym konditerme

A PrimaGym Cicling, Aerobic & Fitness Centerben ezentúl a férfiak is találnak kedvükre való testmozgást, hiszen november 5-én az egészségközpont új konditerme is a mozogni vágyók rendelkezésére áll. Mindemellett masszázsszalonnal is bővült a PrimaGym szolgáltatásainak köre.

A népszerű mozgásközpont  időről időre igyekszik egy igazi családi egészségközponttá fejlődni, hiszen míg a feleségek például az aerobic edzéseken mozognak,  addig a férjek az új  konditeremben fejleszthetik izmaikat, a gyerekek pedig a Primagym gyermekrészlegében játszhatnak, természetesen felügyelet alatt.

November 4-én ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit az egészségközpont konditerme, melynek felszerelésekor a magas minőségű kondigépek illetve kardio-gépek beszerzésére törekedtek, hogy a vendégek az erőkifejtés mellett aerob mozgással a lehető legjobb eredményeket érhessék el.

A konditerem felszerelésekor az is szempont volt, hogy egyszerű, de hatásos gépeket szerezzenek be, melyeket hölgyek és férfiak egyaránt használni tudnak - mondta el  a Primagym vezetője Ilyés Ilona. A 24 gép mellett kézi-súlyzók is a vendégek rendelkezésére állnak majd. A konditerem szomszédságában pedig masszázzsal bővült a központ szolgáltatásainak köre: ezentúl lehetőség lesz   izomlazításra és relaxációs masszázs igénybevételére is.



Mostantól a PrimaGym konditermét is igénybe vehetik a mozogni vágyók


Az ünnepélyes átadáson a Primagym vezetősége bemutatta a jól felszerelt konditermet a vendégeknek; Ilyés Gyula, városunk polgármestere  az elsők között próbálhatta ki az új gépeket. Ilyés Ilona edző és Nistea Simona Body Art oktató beszédét követően 19 órától a klub tagjai és a vendégek Borsodi Balázs és Lencsés Rita neves magyarországi mesteredzők vezetésével Dance Aerobic, 20 órától pedig  Bodyart edzésen  vehettek részt.



A nyertesek kisorsolására is sor került


Az ünnepélyes átadó keretén belül kisorsoltuk a Szatmár.ro és a PrimaGym közös nyereményjátékának nyerteseit. Azoknak, akiknek felkeltette érdeklődését a Primagym konditerme, csak játszaniuk kellett új nyereményjátékunkon. A Szatmár.ro három darab, egy hónapra szóló konditerem-bérletet sorsolt ki azok között, akik helyesen válaszoltak a következő kérdésre: Milyen mozgás-formákkal várja a Prymagym az ügyfeleit?

A sok beküldő közül a szerencse Molnár Orsolya, Bodoki Attila és Priala Ildikó nevű kedves olvasóinknak kedvezett. A nyeremények átvételéről  e-mailben és telefonon értesítjük a szerencséseket. Gratulálunk!



Sok szeretettel vár mindenkit a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center csapata!


 



Borsodi Balázs és Lencsés Rita neves magyarországi mester edzők vezetésével  mozogtak  a központ vendégei



A konditeremben:


BodyArt edzés:

 

Megnyitó, majd Dance-Aerobic:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: