2007-12-03 15:02:08• hírek • Szatmar.ro

Megnyílt a Mikulásbazár

 Hétfőtől szerdáig tart a Szatmárnémeti Caritas Szervezet  Mikulásbazárja.

A Szatmárnémeti Caritas Szervezet immár harmadik éve szervezi meg a Mikulásbazárt, amelyet idén is nagy érdeklődés kísér.

Hétfő délelőtt a Pannónia Szálló előtt állították fel a faházikókat, ahol különböző karácsonyi tárgyakat lehet vásárolni. Kopogtatók, sapkák, kesztyűk, sálak széles választékban megtalálhatók, illetve emléktárgyak, díszek is beszerezhetők.A faházakban továbbá a homoródi Gyöngy Ház Integrációs Központ fiataljai által készített dísztárgyak is megvásárolhatók.

A Szatmár.ro-nak kérdésére, a kereskedők elmondták, az emberek még ismerkednek a termékekkel, nézelődnek, érdeklődnek, de a rossz idő sem kedvez a Mikulásbazár első napjának.

A vásár december 3 és 5 között zajlik, reggel 10 órától este 18-ig. Ez idő alatt több meglepetéssel is készültek a szervezők, például a Mikulás és Krampuszai folyamatosan várják a vidám kisgyerekeket.

Az „Adj könyvet! Adj tudást!” nevet viselő könyvgyűjtő akciót a Mikulásbazár keretén belül is folytatja a Caritas Szervezet, ugyanis egy olyan standot is felállítottak ahová az adakozó kedvűek könyveket adhatnak le. Az összegyűlt könyvekből két könyvtárat szeretnének létrehozni, az egyiket a Barátság Házában, míg a másikat az Integretto Központban. 

 
 


 

 
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: