2008-12-03 16:32:35• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a Mikulás Bazár

A Szatmárnémeti Caritas Szervezet immár negyedik éve szervezi meg a Mikulás Bazárt, amelyet idén is nagy érdeklődéssel fogadtak a szatmárnémetiek.

Szerdán délben az előző évektől eltérően, az új központban a Coposu sétányon állították fel a faházikókat a Caritas munkatársai. Az előző években a Pannónia szálló előtt találkozhattunk a karácsonyi díszekkel teli házikókkal.

 

 

A három házikóban az érdeklődők kedvükre válogathatnak a különböző karácsonyi tárgyak közül. A Caritas Szervezet kliensei által készített munkák, különböző ajándéktárgyak, és egyéb ünnepi díszek is megvásárolhatóak a bazár idején.

Kopogtatók, sapkák, kesztyűk, sálak széles választékban megtalálhatók, illetve emléktárgyak, díszek is beszerezhetők.

A Szatmár.ro kérdésére a kereskedők elmondták, az emberek még ismerkednek a termékekkel, nézelődnek, érdeklődnek. Idén december 3. és 6. között várják az érdeklődőket a Caritas munkatársai. A kicsik december 5-én és 6-án találkozhatnak a Mikulással, aki játékokat és édességet ajándékoz minden gyereknek.

Az Aranykapu Kulturális Egyesület munkatársai kézműves tevékenységekkel és játékokkal várják a gyerekeket a déli órákban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: