2017-12-12 14:07:55• hírek • Bede Emőke

Megnyílt a Hópehely kiállítás

Kedden délután megnyilt a Hópehely (Fulg de nea) címet viselő kiállítás.

A Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ székhelyén berendezett kiállítást László Róbert, az intézmény igazgatója nyitotta meg. Mint elmondta, a kiállítás voltaképp a 2017-es évet búcsúztatja, de az esztendő vége szerencsére nem jelenti a nagyszabású tervek végét is. A 2018-as esztendő is számos tervvel, célkitűzéssel érkezik majd, többek között egy minden eddiginél nagyobb, nemzetközi alkozótábor is kilátásban van.
 

Ezt követően Enyedi István művészeti szaktanácsadó ismertette a kiállított műveket. Ezek a kiállítás címéhez híven a téli természet világát járják körbe. Az alkotások között egyaránt találhatók változatos technikákkal készült festmények és faragványok is.
 

A tárlat George Dan, Chereji Jenica, Keizer Ștefan, Ţenţ Aurel, Nora Leiher, Talpos Elisabeta, Moldovan Cristina, Kóter Vasile, Dragoș Vasile, Podolyák Vilmos, Kovács Emil Lajos, Tamasan Andrea, Guga Margareta, Veress Elisabeta, Dragoș Mădălina, Buticaș Emil, Nagy István, Kiszner Enikő, Sălăjan Ioan, Ardelean Ardelean, Leșcău Florin, és Foriș Iosif alkotásaiból állt össze.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: