2019-09-27 07:21:24• hírek • Közlemény

Megnyílt a Duna-delta fotókiállítás

Tegnap 13.00 órától a Károlyi-kastélyban megnyílt az a 60 fényképből álló fotókiállítás, amely a Duna-delta szépségeit mutatja be az érdeklődők számára.

A megnyitóünnepségen dr. Hágó Nándor Attila, a Nagykárolyi Múzeum igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd néhány mondatban a fotó-projektről, illetve a Duna-delta szépségeiről beszélt, kiemelve Dobrudzsa élővilágának egyediségét.

 

Elmondta a tárlat 60 fotót sorakoztat föl, amelyek Daniel Petrescu, Mihai Petrescu, Iliuță Goean, Valeriu Leonov, és Mihai Baciu munkái. Ugyanakkor a fényképek mellett helyet kapott három információs panel is, amelyek a dobrudzsai klíma, domborzat és élővilág sokszínűségét mutatják be.

A kiállításon, a fotográfia iránt érdeklődők mellett jelen volt dr. Karácsonyi Károly biológus, valamint Gabriela Mențiu és Vlad Pașca pedagógusok, akik a Nagykárolyi Elméleti Líceum két osztályát hozták el az alkalomra.

 

A kiállítást a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Múzeum, a Nagykárolyi Múzeum, A „Vénig László” Fotó Club, valamint a „Gróf Károlyi” Idegenforgalom-népszerűsítő Központ szervezték meg.


 

 

 

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: