2012-08-21 17:26:58• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a Creatíve Hobby Shop!

Hobby- és kézműves alapanyagok nagy választékával, eszközökkel, kellékekkel és dekorációkkal várja vásárlóit a Creative Hobby Shop, Szatmárnémeti egyetlen hobbiboltja.

A Creative Hobby Shop elsősorban azokat kívánja kiszolgálni, akik rajongnak a kézműves termékekért, szeretik maguk elkészíteni ékszereiket, kézműves holmiikat és az ajándékba szánt tárgyakat. A boltban minőségi anyagokat és hozzávalókat kínálnak az alkalmi és a profi kézműveseknek, az ékszerkészítőknek, festőknek, illetve az óvodákban és iskolákban működő gyerekfoglalkozások vezetőinek.

A vásárlókat számtalan termékcsoportba sorolható különféle eszköz, kellék, alapanyag, félkész- és készáru várja. Mindezt a bolt vezetője magyar és román nyelvű útmutatókkal, ötletekkel, személyes segítséggel, valamint kedvcsinálóként elkészített mintadarabokkal együtt kínálja, hogy minden kedves vásárló biztos lehessen saját sikerében.

Az ékszerkészítés szerelmesei 150-féle gyöngyből és több bizsualkatrészből válogathatnak, valamint quilling eszközöket - papírcsíkokat, ragasztókat, sablonokat és tekerőtollakat - is beszerezhetnek kedvező áron. Az alapanyagok mellett fantasztikusan elkészített és egyedi gyöngysorok, karkötők, nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók várják az érdeklődőket.



Figyelemreméltó az üzlet festékkínálata is, hiszen 130-féle minőségi festék sorakozik a polcokon a szivárvány minden árnyalatában. Üveg-, gyöngyház-, metál-, fényes-, matt- és akrilfestékek , illetve arcfestékek is beszerezhetők innen. Az alapanyagokhoz természetesen különféle hobbikellékek és hobbivegyszerek is kaphatók, mint például lakkok és ragasztók fához, kerámiához, illetve textilhez.

A dekupázsrajongók és a szalvétagyűjtők közel harmincféle szalvétaközül válogathatnak, a legkisebbeket pedig fakanálbábokkal, ujjbábokkal, autókkal és egyéb csomagokkal várják. Azok is jó helyen járnak, akik otthonukat szeretnék hangulatossá tenni, hiszen számtalan kész- és félkész dekorációs tárgyak - faliórák, képrámák, virágcserepek, ékszeres dobozok, képrámák, bortartók és ajtódíszek - találhatók.

A Creative Hobby Shop hétköznaponként 9.00 és 19.00 óra között, szombatonként pedig 9.00 és 14.00 óra között fogadja kedves vásárlóit a Stefan cel Mare 2. szám alatti épület udvarában.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: