2008-01-12 15:44:02• hírek • Szatmar.ro

Megnyílt a Coral Hotel

hotelmegnSzombaton tartották a pusztadaróci háromcsillagos hotel megnyitóját.

A Pusztadaróc határában elhelyezkedő Coral Hotelnek szombaton tartották a megnyitóját. Az eseményen  részt vett Ilyés Gyula szatmárnémeti polgármestere, és Gheorghe Ciocan a Megyei Tanács elnöke is. 

A háromcsillagos hotel tervezési munkálatai három évvel ezelőtt kezdődtek, és körülbelül két és fél év alatt készültek el. Az épület még nem a végső formájában pompázik, ugyanis az uszoda, szauna, tenisz-, és focipálya, játszótér és teherforgalom részére is alkalmas parkoló kiépítésének munkálatai még váratnak magukra.

A hotel 37 szobával, valamint 4 apartmannal, 300 személy befogadására alkalmas étteremmel, konferenciateremmel, valamint éjjeli és nappali bárral rendelkezik. Minden szoba műholdas tévécsatornával, minibárral, szélessávú internethozzáféréssel, légkondicionálóval, illetve belföldi és nemzetközi telefonvonallal van felszerelve.

Gaman Mihály, Pusztadaróc polgármestere elmondta, a község szempontjából csupán előnyős lehet az új hotel.

- Ez egy európai színvonalú hotel, amely külföldi vendégek fogadására is kiválóan alkalmas. A községünk tekintetében több szempontból is jó hatást eredményezhet a hotel közelsége, például a helyi munkaerőt is alkalmazni tudják, ebből kifolyólag a helyi adók is növekedhetnek, nem beszélve arról, hogy a turisztika is fellendülhet. –magyarázta Gaman Mihály Pusztadaróc polgármestere. 

 
 
 
 
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: