2010-06-10 19:34:05• hírek • Póti Orsolya

Megnyílt Baráth Csaba Attila kiállítása

Csütörtökön Baráth Csaba Attila festőművész kiállításának megnyitójára került sor az Alkotóház Galériában.

A festészet iránt érdeklődők a Szatmárnémeti Alkotóház Képzőművészek Egyesületének köszönthetően egy újabb kiállítást látogathatnak az Alkotóház Galériában. Csütörtök este nyitották meg a szatmári festőművész Baráth Csaba Attila kiállítását. A megnyitó beszédet az Alkotóház Képzőművészek Egyesületének elnöke, Gergely Csaba tartotta, valamint Vékony József és Cserey Csaba hangulatos dalaival tette hangulatossá az eseményt.

Baráth Csaba Attila jelenleg a Szatmárnémeti Északi Színház díszletfestője és kellékkészítője. Már 1996-tól tagja a Szatmárnémeti Alkotóház Képzőművészek Egyesületének, és több egyéni kiállítása volt már többek között Marosvásárhelyen, Nyírbátorban, Székesfehérváron és Nyíregyházán. Alkotásai megtalálhatók hazai és külföldi gyűjteményekben egyaránt.

A művész kedvenc technikája az olajfestészet, színhasználatban visszafogott, képein pedig fontos hangsúlyt kap a rajz. Szívesen fest állatokat, valamint a mindennapi életből ellesett jeleneteket. Erőssége az emberi karakterek ábrázolása.

Az érdeklődők a kiállítást július 8-ig látogathatják, valamint péntek délutántól Makkai József képzőművészeti kiállításának megnyitójára kerül sor, amely július 1-ig látogatható.



Baráth Csaba Attila kiállításának megnyitójára került sor
Baráth Csaba Attila kiállításának megnyitójára került sor


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: