2011-11-23 10:24:08• hírek • Szatmar.ro

Ferencváros - VSK együttműködés a láthatáron

A VSK vezetői a legnépszerűbb magyar klub elöljáróival tárgyaltak az együttműködés lehetőségeiről.

Kedden délután a Ferencvárosi Torna Club szakosztályvezetői fogadták a Szatmárnémeti VSK képviselőit. Kereskényi Gábor alpolgármester, a VSK igazgatótanácsának elnöke és Fógel László klubelnök megtekintették az FTC népligeti sportkomplexumát, majd megbeszéléseket folytattak Horváth Istvánnal, az FTC kézilabda szakosztályának vezetőjével, valamint Eperjessy Márton kosárlabda szakosztályvezetővel.

„Szakmailag hasznosnak tartjuk a Ferencvárossal való kapcsolat létrejöttét és bővítését, hiszen a patinás magyar klub rendelkezik első osztályú férfi kézilabda és női kosárlabda csapattal, akárcsak a mi sportegyesületünk, erre pedig lehet építeni. Ugyanakkor biztosra veszem, hogy a Fradi szatmári vendégjátéka élményszámba menne Szatmáron, bármilyen sportágban" - szögezte le Kereskényi Gábor.

A sportvezetők elhatározták, hogy szorosabbra fűzik a két klub kapcsolatát, kétoldalú találkozók, barátságos mérkőzések, felkészülési tornákon való részvétel, és az utánpótlás-nevelés terén. Amennyiben a két gárda programja lehetővé teszi, a Ferencváros kosárlabdacsapata már a télen ellátogatna Szatmárnémetiben, mondta Kereskényi Gábor.

A Sepsi után újabb zöld-fehér ellenfele is lehet a VSK-nak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: