2016-09-01 19:02:34• hírek • Szatmár.ro

Megnyerte első felkészülési meccsét a VSK kosárcsapata

A Marosvásárhelyen rendezett felkészülési tornán az első ellenfél a Brassó volt.

Négy csapat vesz részt a csütörtökön megkezdett marosvásárhelyi felkészülési kosárlabdatornán. Ezen a házigazdák mellett a Brassó, a Galac és a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata vesz részt. Az ellenfelek közül mindenképp ki kell emelni a Brassót és a Galacot, ugyanis Feleki Zsolt csapatmenedzser szerint a bajnokságban ők komoly ellenfelek lesznek a rájátszásba való bekerülésért folytatott harcban.

A szatmári lányok csütörtök hajnalban indultak útnak Marosvásárhely felé, ott gyakorlatilag a reggeli után pályára is léptek a Brassó ellen. A meccset pedig 86-79 arányban meg is nyerték.

"Olyan csapatok az ellenfeleink, akik legalább egy hónapja együtt edzenek. A VSK teljes csapata nagyjából négy edzésen van túl, a lányoknak még szokniuk kell egymást - az idegenlégiósok csak néhány napja csatlakoztak az együtteshez. Érezhető, hogy a fizikai felkészülés nem tart olyan régóta, a védekezést is gyakorolni kell. De mindenki nagyon lelkesen, nagy odaadással játszott! Egyéni teljesítményeket egyelőre nem emelnék ki, de a csapat pozitív csalódást okozott" - nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Feleki.

A lányok a következő mérkőzést a Galac ellen játsszák pénteken 10 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: