2008-11-11 18:09:07• hírek • Szatmár.ro

Rangadót játszanak Besztercén

Az őszi idény legnehezebb mérkőzést játssza szerda délután Besztercén a  Szatmárnémeti VSK együttese második ligás férfi kézilabda együttese, amely a C csoportban két ponttal lemaradva a második helyet foglalja el a szerdai vendéglátója mögött.

A besztercei csapat azonban egy mérkőzéssel többet játszott, így a szatmáriak egy győzelem esetén az élre kerülnének, és nagy lépést tehetnének a feljutás felé. A két gárda szeptemberben 25-25-ös döntetlent játszott Szatmárnémetiben, ám akkor a VSK szalasztotta el a győzelmet, ugyanis a második félidőben már öt góllal is vezetett.

 

A mérkőzés iránt egyébként nagy az érdeklődés a szatmáriak részéről, köszönhetően annak, hogy a VSK vezetősége egy nagy autóbuszt és egy mikrobuszt biztosított a szurkolni vágyók számára. Emellett 5-6 személygépkocsi is indul Besztercére, így a fiúkat mintegy 70 drukker kíséri el az év legfontosabb mérkőzésére.

„Egy vereség sem lenne katasztrófa, mivel még kétszer játszunk a beszterceiek ellen, de egy gőzelemmel nyugodtabban készülhetnénk a bajnokság második szakaszára" - nyilatkozta Kereskényi Gábor, a VSK nemrég alakult új igazgatótanácsának elnöke.

A osztály, 12. forduló, C csoport: Szászsebesi CSM-Fogarasi HCM, Tordai Potaisa-Segesvári Naţional, Székelyudvarhelyi HC2-Nagybányi Extrem, Besztercei HCM CSM-Szatmárnémeti VSK. A Kolozsvári U Transilvania2 áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: