2008-11-13 11:51:13• hírek • Szatmár.ro

Megnyerte a besztercei derbit a VSK

Ismét átvette a vezetést a másodosztályos férfi kézilabda bajnokságban a Szatmárnémeti VSK együttese, amely saját otthonában győzte le a legfőbb rivális Besztercei HCM CSM gárdáját.

A találkozó rendkívül kiegyenlített volt, a hazaiak csak egyszer, az elején voltak előnyben, de miután a szatmáriak átvették a vezetést, többször is sikerült kiegyenlíteniük. A hajrában azonban a VSK már nem adta ki kezéből az előnyt, és izgalmas csatában begyűjtötte a két pontot.

A mérkőzésre a szatmáriakat mintegy száz szurkoló kísérte el, akik végig buzdították az együttest. „Nagyszerű érzés volt a fiúk számár a drukkerek által teremtett hangulat, ezért a vezetőség köszönetet is mond a szurkolóknak" - mondta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke.

A szatmári gárda a szombati forduló után már kétpontos előnnyel fog vezetni, hiszen nem lehet gond számára a székelyudvarhelyiek legyőzése, miközben a besztercei együttes szabadnapos lesz.

A osztály, 12. forduló, C csoport: Besztercei HCM CSM-Szatmárnémeti VSK 27-30 (13-15). A szatmári gólszerzők: Birtalan 8, Savlovschi 7, Nagy 4, Oláh J. 4 , Oláh B. 3, Varga 2, Ferenţ 1, Ardelean 1. További eredmények: Szászsebesi CSM-Fogarasi HCM 37-27, Tordai Potaisa-Segesvári Naţional 31-39, Székelyudvarhelyi HC2-Nagybányai Extrem 41-28. A Kolozsvári U Transilvania2 állt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: