2016-04-09 16:37:41• hírek • Szatmár.ro

Megnyerte a Pankota elleni találkozót az Olimpia

Szombaton délben az Arad megyei Pankotán játszott a Szatmárnémeti Olimpia.

Megkezdődött az alsóházi rájátszás! A kiesés ellen küzdő Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata a Pankotai Sólymok otthonában lépett pályára. A házigazdák és a vendégek is a győzelemre hajtottak, hiszen mindkét csapat a román foci második vonalában szeretne maradni a következő idényben is.

Elsőként a hazaiak veszélyeztettek: a találkozó hatodik percében Dragalina beívelt labdájára mozdultak többen is, ám Baicannak sikerült hárítania. Aztán az Olimpia következett: a pankotai Dan a pálya közepén vesztette el a labdát a 12. percben, Buhaescu pedig a kapura tört és 16 méterről a bal sarokba lőtte a labdát. Mint kiderült, ezzel a találattal az Olimpia be is állította a végeredményt. Az Olimpia a gól után vérszemet kapott: Markus és Buhaescu is közel állt a gólszerzéshez.

A második félidőben emberhátrányba kerültek Mircea Bolba fiai: Brata megkapta második sárga lapját is, miután szabálytalankodott Ion ellen. Ezen a házigazdák felbátorodtak, sorra vezették a támadásokat, de nem sikerült nekik az egyenlítés. A 69. percben a pankotai Dragalina is megkapta második sárga lapját, így megszűnt az Olimpia emberhátránya. A 81., 83. és a 86. percben is veszélyben volt az Olimpia-győzelem, de Baicannak és a szerencsének köszönhetően nem változott az eredmény.

Alsóházi rájátszás, első forduló
Pankotai Sólymok - Szatmárnémeti Olimpia 0:1
A Szatmárnémeti Olimpia kerete:
Baican - D. Muntean, Onicas, Fl. Muresan, Brata - R. Rus, Villand - Kanalos (75' Bigiu), D. Lukacs, Buhaescu (90' Faur)- Mărkuş (62' Tataru).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: