2011-12-11 16:31:19• hírek • Szatmár.ro

Megnyert meccset vesztett el a VSK

Egy győzelemmel kecsegtető első félidő után vesztett a VSK kézilabdacsapata.

Vasárnap délben nagy meglepetésre hazai pályán egy gólos vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata. Az év utolsó meccsén a Suceavai Bucovina volt az ellenfél, s ahogy a meccs elkezdődött, szinte biztosra vehető volt a hazai siker. A szatmáriak nagy lendülettel kezdtek, 4 perc után már magabiztossá tevő volt az eredmény, tíz perccel kezdés után pedig 7-2 re vezetett a VSK, az első húsz perc után pedig már 11-5-re vezettek a fiúk. Persze nem csak a góllövők érdeme ez az eredmény: Vass kapus több bravúros védést is bemutatott. A félidőt jelző sípszó után a szatmári fiúk megnyugtató, öt gólos előnnyel vonultak az öltözőbe.

A szünetet követően aztán határozottan rosszul alakultak a dolgok: tíz perc alatt kétszer is kétperces emberelőnyhöz jutott a Suceava, ezt pedig ki is használták és 15-15-re sikerült felzárkózniuk. A szatmáriakat mintha megátkozták volna, sokat hibáztak, heteseket hagytak ki, a meccs 53. percében pedig már 20-22-re vezettek az ellenfelek.  24-23-ra aztán feljött a VSK, de az ellenfél egyenlített és meglett volna a győzelem lehetősége is, de 10 másodperccel a lefújás előtt a VSK eladta a labdát, a Suceava pedig kiharcolt egy hétméterest, amivel megszerezte a győzelmet.

Nemzeti Liga, 11. forduló: Szatmárnémeti VSK-Suceavai Bucovina 24-25 (14-9). A szatmári gólszerzők:  Prskalo 6, Surducan 5, Oláh 3 (2x7), Galan 3, Bejinariu 3, Mateias 2 (2x7), Libert 1, Munea 1. Játszott még: Vass, Panazan (kapusok), Dinescu, Sas, Tcaciuc, Mates.

Kellemetlen meglepetést hozott a Suceava

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: